2013. november 20.-án, Kolumbiában kerül megrendezésre a Tudat-alapú Oktatás első nemzetközi tanácskozása. A szimpóziumon a Transzcendentális Meditáció iskolákban történő alkalmazásáról lesz szó.

Hogares-Claret_father-gabriel-meija-198x300.jpgA rendezvény moderátora Antonio Mejía Gabriel Montoya atya, a Hogares Claret Alapítvány alapító elnöke lesz. A klarissza-rendi lelkész 1984-ben alapította meg alapítványát. A Hogares Claret Alapítvány jelenleg 52 szociális központot üzemeltet Kolumbia-szerte, 3500 árva gyermek él e központokban. Sokuk drogfüggő volt. Gabriel atya alapítványának gyógyászati módszere és rendszere ISO-tanúsítvánnyal is rendelkezik. Az alapítvány terápiás módszere 4 pillérből áll, ezek egyike a Transzcendentális Meditáció gyakorlása. A Hogares Claret Alapítványt adományokkal segíti a David Lynch Alapítvány.

„Az alapvető terápia a szeretet. A szeretet magasztos gyógyszer minden betegségre vagy rendellenességre. Amikor egy gyerek becsukja a szemét és elkezd meditálni, megnyitja az összes lehetőség területét maga számára – ahogy Maharishi mondja. Maga a világ nyílik meg a gyermek számára, s felfedezi saját lényegi természetét, ami a szeretet” – Antonio Mejía Gabriel Montoya atya.

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr65645538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása