A zenei világ újabb jeles képviselője, Rick Rubin producer kapott meditációs életműdíjat a David Lynch Alapítványtól.

A legendás zenei producer 1985-től jegyzett diszkrográfiájában olyan neves zenekarok szerepelnek, mint az AC/DC, a Slayer, a The Cult, Johnny Cash, a Red Hot Chili Peppers, Donovan, Shkakira, Justin Timberlake, Neil Diamond, a Metallica, ZZ Top, vagy épp a Black Sabbath.

Rick Rubin a Transzcendentális Meditációt 14 éves korában sajátította el – mint nyilatkozta, a háziorvosának javaslatára kezdett el meditálni. Rick Rubin a zenei albumok elkészítése előtt meditál, Heartbreakers frontemberével, Tom Pettyvel és a Red Hot Chili Peppers tagokkal is közösen meditált a stúdiómunkálatok előtt. Rick szerint a Transzcendentális Meditáció egyszerre szól az emberekhez a misztika és a tudomány nyelvén, „míg végül a tudományt utoléri a varázslat”.

Rick Rubin a tiszteletére rendezett jótékonysági gálaest teljes bevételét a veszélyeztetett társadalmi rétegek Transzcendentális Meditáció általi rehabilitációjára ajánlotta fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr435852614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása