seanyokocometogether.jpgSean Lennon az ifjú popzenei híresség édesapja John Lennon nyomdokain világkörüli turnén vett részt a Midnight Sun című albumával. Ekkor adott interjút a www.tmhome.com munkatársának, Kelly Dearmorenak, aki a Transzcendentális Meditációval kapcsolatos tapasztalatairól érdeklődött.

„Számomra a Transzcendentális Meditáció olyan, mint egy tudományos módszer, hogy lenyugodjon az agyam, és hogy a homloklebenyem aktívabban működjön. Ez egy gyakorlat, de tényleg! Ez segít nekem, hogy mintegy 10 százalékkal hatékonyabb legyen a tudatos gondolkodásom, ami jó, mert, hogy egy csomó döntést tudatosan hozok meg és ezek mindig jobbak, mint azok, melyekre a cigaretta, vagy rossz ételek fogyasztása vezetne”.

Sean 1975-ben született John Lennon és Yoko Ono közös fiú gyermekeként. Sean Lennon egy ún. „multi-instrumentalista” énekes, zeneszerő és zenei producer. Vokális tehetsége mellett számos közösségi ügyért is harcol.

Díjmentes Transzcendentális Meditáció előadások Magyarországon: TM-tanfolyam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr356511031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása