A brit származású komikus, Russell Brand az egyik legszínesebb Transzcendentális Meditációt gyakorló hírességek közé tartozik. Ő sosem riad meg egy-egy nyersen őszinte vagy akár provokatív megjegyzéstől... Nos, szinte semmitől sem, de tényleg! Impulzivitása, és egy bizonyos típusú markáns önpusztítás volt a védjegye éveken át.

Azonban mióta megtanulta a Transzcendentális Meditáció technikáját (2009.) az Iowa állambéli Fairfieldben, az élete váratlan stabilitást nyert. Megszabadult drogfüggőségétől és boldogabb, mint valaha. Russell elmondása szerint minden napot meditációval, valamint jógával kezd.

„Ez megváltoztatja a tudatot és tényleg jó, ha már a volt függőségeimről kérdeztek. Ez nagyon pszichológiai, nagyon szép, elárasztó és a valódi!”

Russell Brand egy rendkívül nagyvonalú személyiség, mely nem csak szavaiban, de tetteiben is megnyilvánul – az idei évben azon dolgozik, hogy mások is megtapasztalják a Transzcendentális Meditáció életet megváltoztató hatását.

Russel-DavidLynch.jpgBarry Zito baseball-játékos (b), David Lynch (k) és Russell Brand (j) Transzcendentális Meditációt gyakorolnak a diákokkal egy san franciscoi iskolában

 

2013-ban részt vett a „Messias Complex World Tour”-on, melynek ideje alatt korlátozott számú VIP csomagokat értékesített a David Lynch Alapítvány javára. A VIP csomagok árából befolyt összeget veszélyeztetett és hátrányos helyzetű egyének Transzcendentális Meditáció oktatására fordították. Minden ilyen csomag tartalmazott egy köszönő levelet Brandtől, melyet dedikált fényképén közölt, egy David Lynch dokumentumfilmet a TM-ről, és Lynch „Hogyan fogjunk nagy halat” című könyvét, mely a meditáció, a béke és kreativitás témában íródott.

„Én már jobb emberré váltam a Transzcendentális Meditáció útján, és szeretnék segíteni, hogy ezt az ajándékot másoknak is eljuttassák.”

Díjmentes TM-előadások: TM-tanfolyam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr826668207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása