Zukie Siyotula szakmailag elismert üzletasszony 2009-ben nyerte meg a „Feltörekvő Tehetség díjat” az ABSIP Financial Services Awardson, ahová a Destinity Magazine Top 40-es listájában jelölt, negyven év alatti hölgyek kerülhetnek be. A listában egyedüliként volt jelen az afrikai cégcsoport. Zukie Siyotula a Thebe Investment Corporation vezérigazgatója.

1992-ben alakult a cég egy úttörő vállalkozásként, mely afrikai tulajdonban van teljes egészében. A Thebe az egyik vezető dél-afrikai befektetési társaság, melynek vagyona több, mint 500 millió dollárt tesz ki. Befektetési portfóliója kiterjed a turizmusra, a bányászati erőforrásokra, az infrastruktúra-fejlesztésre, illetve a megújuló energiaforrások, a petrolkémia, a távközlés, a pénzügyi szolgáltatások és az egészségügy területén is rendelkezik érdekeltséggel.

zukie-siyotula_successful-business-CEO-on-meditation_03-440x220.jpg
Zukie Siyotula

 

A cégcsoport a dél-afrikai üzleti élet feltörekvő csillagai közé tartozik, Zukie Siyotula (30) a munkája során gyakorlati tanácsokkal látja el azokat, akik szeretnék elérni, hogy a piacon megkülönböztetett szerepet tölthessenek be a szakemberek körében. Szakmai tanácsaival segít koncentrálni és fenntartani a hatékonyságot az üzleti élet szereplői számára. Mint a befektetési alap vezérigazgatója, Zukie sok vállalathoz jut el, hogy különböző kérdéseket tegyen fel, s számos igénynek megfelelő javaslatokat tegyen. Ez a kihívás megtanította Zukiet, hogy néhány dolog elengedhetetlenül fontos legyen az életében: mindig legyen teljesen nyugodt és fókuszált, akármilyen helyzet is adódjék.

„Sok órát töltök stratégiai találkozókon befektető cégeknél, beleértve a Shell SA-t, a Vodacomot, vagy például az Altechet” – magyarázza az üzletasszony. „Szóval komoly elkötelezettségem van az emberek felé, és egész idő alatt fontos a számomra, hogy fenntartsuk az energiát, a lendületet.”

Annak érdekében, hogy egész nap a munkájára tudjon összpontosítani, Zukie Siyotula egy meghatározott rutint folytat, mely magába foglalja, hogy testét és lelkét is óvja. Megtalálta a módját, hogy kora reggeltől estig tudja végezni a munkát.

„[Egy vezérigazgató] akkor végzi jól a feladatát, ha erősen tud összpontosítani a feladataira és megtartja az egyensúlyt. Ezért sajátítottam el a Transzcendentális Meditáció gyakorlatát is. Minden reggel 4:30-kor kelek és 20 percet meditálok, mielőtt elkezdem az egy órás futópados edzésemet” – nyilatkozta Zukie Siyotula a destinyconnect.com portálnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr226719455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása