LauraDern-66thAnnualGGA_Vettri.Net-03.jpgLaura Dern (1967) amerikai színésznő, filmrendező, producer. Számos díjat nyert színészi karrierje elismeréseként, köztük négy Golden Globe-díj tulajdonosa, s Oscar-díjra is jelölték a „legjobb színésznő” kategóriában. Munkája során számos hírességgel dolgozott együtt, mint például Stephen Spielberg, Robert Altman, Paul Thomas Anderson, de leggyakrabban David Lynch partnere volt. Legutóbb is közösen zsebelhették be a kritikusok elismerését Enlightenment című TV-sorozatuk kapcsán.

Tökéletes technika arra, hogy a pillanatban legyél.

„A Transzcendentális Meditáció technikáját 18 évesen tanultam meg. Akkoriban még nem voltam annyira elszánt a módszerrel kapcsolatban, most viszont annál inkább. Hihetetlenül boldognak érzem magam, hogy a gyakorlatban használhatom ezt a technikát.”

Laura a Newstalk ír rádióállomásnak tett interjúja kapcsán megemlítette David Lynch szavait is, melyben arra utal, hogy a TM technikájának népszerűsége töretlen, egyre komolyabb társadalmi szegmenseket szólít meg. Napjainkban a világ számos kórházában, egészségügyi intézményében alkalmazzák, a stressz-kezelésben egyre többen találnak maguknak megoldást ezzel a módszerrel. Munkahelyi, egészségügyi, magánéleti, s egyéb okokból kialakult problémás helyzetekben nyújt megoldást az életünkben.



„Mint művésznek – mondja Laura – segít, hogy tökéletesen az adott pillanatban legyek. Légy akár színész, festő vagy édesanya nincs annál fontosabb, hogy megtanulj az adott pillanatra fókuszálni. A TM csodálatossá teszi az élet számos területét. Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, hogy ez a módszer létezik!”

Díjmentes TM-előadások: TM-tanfolyam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr1006779897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása