MirandaKerr.jpg

Miranda Kerrt a legjobban fizetett modellek listáján a második helyen tartja számon – Gisele Bündchen után – a Forbes magazin. A gyönyörű ausztrál szépség a Victoria Secret nemzetközi arca és rendszeresen szerepel fényes divatlapok borítóin. Miranda vidám természetű hölgy, derűs habitusához három éves kisfiának is jelentős köze van, akivel nagyon szoros kapcsolatban vannak és talán gyermeke az, aki legjobban meghatározza őt, mint embert. Miranda Kerr egy mosolygós szépség, aki mindig a legjobbat látja a különböző helyzetekben.

Egy a Lucky magazinnak adott interjúban Miranda arról a különleges képességéről is beszélt, hogyan marad szinte minden körülmények között boldog.

„Az életben mindenki elfoglalt, függetlenül attól, hogy mi a foglalkozása, de ez az időszak tartogat olyan pillanatokat is, melyek a háláé, ami igazán értelmet ad az egésznek – mondja Miranda Kerr – és ehhez nem kis fegyelem és tudatosság szükséges, hogy így működjünk. Hálásnak és boldognak lenni egy választás, azt hiszem.”

Érdekes adalék Miranda életéből, hogy már mindössze 17 évesen profi modellként dolgozott és ehhez hozzátartozik az is, hogy eddigi pályafutása során egyetlen napot sem volt beteg. Mint a világ egyik legkeresettebb modellje, biztosan ismer egy-két olyan eszközt, ami a siker záloga a hosszú, stresszes munkanapok alatt, a végtelennek tűnő reptereken töltött órákban, amikor majdnem teljes anonimitásban várakozik.

A 31 éves modell számára biztos alapot nyújt a Transzcendentális Meditáció technikájának gyakorlása. Naponta kétszer, 20 percet meditál. A módszer ragyogó építőköveket nyújt a modell életében a bölcs döntések meghozatalához és ahhoz, hogy egészséges prioritásokat válasszon ki az életmódját illetően.

Egyedülálló anyaként neveli a három éves Flynnt, aki volt férjével, Orlando Bloommal közös gyermekük. „Flynn egy szép, boldog lélek. Nagyon büszke édesanya vagyok” – mondja Miranda.

Flynn születése előtt Miranda hat napot dolgozott egymás után egy héten és elmondása szerint nagyon élvezte ezt a szoros tempót. Most már főleg rövidebb projekteket vállal, míg az időigényesebb munkákat mindig Flynn igényeihez igazítják.

„Az anyaság a legjobb” – magyarázza Kerr. „Felbecsülhetetlen, ahogyan látod egy kis lény fejlődését és növekedését. Flynn olyan sokszor megnevettet engem. Kettőnknek olyan humorunk van, amit senki más nem ért. Én meglátok valamit, ami megnevettet, majd ezen ő is elkezd nevetni és ez egyszerűen 'ragályos'.”

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr806853759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása