Az ex-Beatles-tag, Ringo Starr - a David Lynch Alapítvánnyal közösen - 1 millió, hátrányos helyzetű, veszélyeztetett diáknak gyűjt adományokat a Transzcendentális Meditáció elsajátításának céljából.

Ringo Starr négy nagyvárosban (Sao Paulo - Brazília, Lima - Peru, Mexico City - Mexikó, Las Vegas - USA) lép fel október 29.-én, november 11.-én, november 14.-én és november 23.-án. Ringo az 500 dolláros fejenkénti belépődíj teljes egészét a David Lynch Alapítvány javára ajánlja fel.

RingoStarr-DLF.png

Az 1 millió diák TM-oktatásának támogatásához csatlakozott Jerry Seinfeld stand-up-komikus, színész is.

Jerry-DLF_1.png 

A Ringo Starr, illetve Jerry Seinfeld által gyakorolt Transzcendentális Meditációval két díjmentes előadás keretében lehet megismerkedni. Az előadások helyszínéről, időpontjairól a TM-tanfolyam.hu címen lehet érdeklődni.

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr815602738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása