Az Autisztikus Spektrum Zavar (Autism Spectrum Disorder: ASD) Transzcendentális Meditáció általi kezeléséről tart nyílt és díjmentes szakmai webkonferenciát a David Lynch és a Joey Lowenstein Alapítvány, valamint a Center for Autism Assessment and Treatment 2013. november 14.-én, magyar idő szerint este 19 órától.

Az elő internetes webkonferencián olyan szakértők szólalnak fel, akik a klinikai gyakorlatban is alkalmazták a TM-et, mint kiegészítő terápiát az autizmus gyógyítása érdekében.

Az esemény moderátora:

Rita Cosby, a CBS hírtelevízió Inside Edition c. műsorának tudósítója.

Előadók:

Dr. David Black: Neuropszichológus, tudós, a marylandi Center for Autism Assessment and Treatment igazgatója.

Sarina Grosswald, Ed.D.: A George Washington Egyetem által képzett kognitív tanulási szakértő, az SJ Grosswald and Associates nevű szakmai szervezet elnöke.

Roberta Lowenstein: A Joey Lowenstein Alapítvány elnöke. Roberta 16 éves fia ASD-beteg, állapotjavulását a Transzcendentális Meditációnak köszönheti - lásd az alábbi YouTube-videót.

Dr. Norman Rosenthal: A Georgetown University School of Medicine klinikai pszichiátria professzora, a Transcendence és a Gift of Adveristy bestseller-könyvek szerzője.

William Stixrud, Ph.D.: A Washington University School of Medicine and Health Sciences pszichiátriai adjunktusa, klinikai neuropszichológus.

Regisztráció: http://tm-autism.eventbrite.com/

Autizmus.jpg

autizmus.jpg
A Transzcendentális Meditáció egyszerű, erőfeszítés-mentes módszerét már 5 éves kortól elsajátíthatják a gyermekek. A TM-mel 2 díjmentes előadás keretében lehet megismerkedni, az előadások helyszínéről, időpontjairól a TM-tanfolyam.hu címen lehet érdeklődni - ehelyütt lehet felvenni a kapcsolatot a magyarországi TM-tanárokkal is.

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr205626809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kámán Éva 2013.11.19. 15:21:35

Szerintem hat órakor kezdődik, mert a GMT szerint kezdődne 7-kor, de az óraátállítás miatt egy órával hátrébb vagyunk.

Dhanur 2013.11.19. 15:22:55

@Kámán Éva: Kedves Éva! 19:10-kor kezdődött a konferencia, és készítünk egy beszámolót hamarosan.

Kámán Éva 2013.11.21. 23:59:13

Kedves Dhanur! Köszönöm, mikor 6-kor a gép elé ültem, én is láttam a visszaszámlálást:)Nagyon tetszett a konferencia, és mivel a blogom adhd-autizmus tematikájú, írtam is róla.(www.figyelemkontroll.hu/autizmus-meditacio-stressz/#)
süti beállítások módosítása