David Lynch közel 9 éve, 2005-ben alapította meg a David Lynch Alapítványt. Ezt követően minden évben veszélyeztetett fiatalok tízezreinek tették jobbá az életét a Transzcendentális Meditáció program által. A programjukat kiterjesztették a poszt-traumatikus stressz-szindrómában szenvedő háborús veteránokra, rendőrökre, tűzoltókra, hajléktalanokra, gyermek-prostituáltakra, a családon belüli erőszaktól szenvedő nőkre, polgárháborús civilekre, a HIV-AIDS-es gyermekre és felnőttekre – a társadalom azon rétegeinek nyújtanak támogatást, akiket bármilyen formában érint a stressz traumás hatása.

David_Lynch_Team.jpgKözépütt David Lynch, balra: John Hagelin Ph.D, a DLF elnöke, jobbra: Bob Roth, a DLF operatív igazgatója.

A következő 3 év terve - további 120 ezer embernek gyűjtenek adományokat, a fókusz továbbra is a veszélyeztetett diákokon van:

2013_12_holiday-05.gif
A 3 program (angol nyelvű) ismertető videója:



Sok sikert és áldott ünnepeket kívánok a DLF csapatának! | Good luck, and I wish You a blessed holiday season, Mr. Lynch & your Team! JGD

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr1005697809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása