CharlotteBeck04.jpgDr. Charlotte Bech dán doktornő, diplomáját a Koppenhágai Egyetemen szerezte, s többek közt szülészeten is praktizált. Dr. Charlotte 30 éve oktatja a Transzcendentális Meditációt, s több mint 1000 betegét tanította meg a TM-re. A doktornő a Maharishi Ájurvédát is alkalmazza a klinikai praxisában, előtérbe helyezve a természetes kezeléseket.

„A Transzcendentális Meditációt ajánlom minden egyes, a klinikára érkező betegnek. Sokan közülük megtanulnak meditálni, és figyelemre méltó hatás mutatkozik az egészségi állapotukban. A szív- és érrendszeri betegségek egyértelműen a stresszhez köthetőek, ahogyan a magas koleszterin-szint, a magas vérnyomás, a szívritmus-zavar, az érelmeszesedés is stressz-indukált betegségek. A Transzcendentális Meditáció pozitív hatással van e betegségekre” – nyilatkozta a doktornő.

Dr. Charlotte szerint „a Transzcendentális Meditáció gyakorlókon végzett kutatások, a személyes tapasztalatok megerősítik a jóga- és ájurvédikus hagyomány klasszikus szövegeiben írtakat. Ez egy olyan igazság, ami háromféle módon vált igazolttá: az ősi szövegek, a modern tudományos kutatások, és a személyes tapasztalatok által. Maharishi Mahesh Yogi, a TM alapítója azt tanította, hogy ha valami tényleg igaz, azt ellenőrizni kell három különböző módon”.

„Akik rendszeresen gyakorolják a Transzcendentális Meditációt, esetükben kevesebb a fertőzéses megbetegedés, a megfázás, az influlenza, sőt, a tüdőgyulladás is. Működik a TM stresszcsökkentő hatása – minél kevésbé stresszes az egyén, az immunrendszere annál erősebb. A Transzcendentális Meditáció egy nagyon hatékony módszer.”

A doktornő idén egy nagy koppenhágai IT-cégnél tanította meg a TM-meditációt, elmondása szerint „mindenki, aki megtanult meditálni, megváltozott az élete. A hosszú betegszabadságok visszahúzták a céget. A Transzcendentális Meditáció céges bevezetése megfordította a helyzetet – nem volt betegszabadságra szükség. Sok pénzt takarított meg a cég a TM bevezetésével”.

A Transzcendentális Meditációt javasló további szakorvosok ajánlásai: http://bit.ly/TM-orvosok

A Dr. Charlotte doktornő által ajánlott Transzcendentális Meditációval két díjmentes előadás keretében lehet megismerkedni - helyszínek, időpontok: TM-tanfolyam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr206340123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása