Milyen nap van ma? – kérdezte Micimackó.
Ma van. – sipította Malacka.
A kedvenc napom! – mondta Micimackó.

Mi is a meditáció?

A meditáció az a valami, ami elvisz a szavakon túlra. Következésképpen nehéz megválaszolni a kérdést.

9 TM-idézet:

„Ha a hűséget keresed a meditációban, akkor látogass el hozzá minden nap. Olyan, mintha egy kiskutya lenne” – Chelsea Richer, média producer.

„Ez olyan, mintha... tudod, a telefonnak van egy töltője, igaz? Olyan, mintha egy töltőt tennénk az egész testre és az elmére. Ez az, amit Transzcendentális Meditációnak nevezünk!” – Jerry Seinfeld, stand-up komikus

„Mielőtt megtanultam meditálni azt hittem, hogy ez valami időigényes, hippi-rituális-eső-tánc. Nos, ez nem az” – Joanne Jimenez, édesanya.

„Nagyon pszichológiai, nagyon szép, elárasztó, és a valódi!” – Russell Brand, stand-up komikus.

„Ez egy fánk. Nagyon édes, és nagyon jó. De ha már meg sem kóstoltam a fánkot, akkor nem igazán tudom, és milyen jó a fánk – a meditáció olyan, mint ez. A Transzcendentális Meditáció sokkal édesebb élményt nyújt, mint ez az édes fánk” – David Lynch, filmrendező.

om-tree-of-life-meditation-laura-iverson.jpg

„Tehát amikor belépek, úgy érzem, mintha forródróton kapcsolódnék Istenhez. Ebben a csendben valami sokkal nagyobbhoz kapcsolódom mint ami én vagyok, és minden más bennem van ilyenkor egyszerre” – Valerie Gangas, life coach.

„A meditáció segít, hogy nyugodt és józan maradj, amikor kihívások jönnek, hogy úgy tudj velük foglalkozni, akár egy nindzsa: nyugodt és megfontolt módon. Amikor megtalálod a középpontodat, az érzelmek nem térítenek el a helyes útról” – Ray Dalio, üzletember.

„Ez olyan, mint a szerelem, de ahelyett, hogy ez a szeretet valakire vagy valamire irányulna, mindenre és mindenkire irányul” – Preston Lindsay, újságíró.

„Ez egy életre szóló ajándék, amit elő lehet venni bármikor” – Paul McCartney, énekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr126682681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horvath Ernone 2014.09.11. 11:12:17

Ahányan vagyunk annyiféleképpen fogalmazzuk meg a lényeget. Tulajdonképpen elcsndesítés, lecsendesítés, melyet a belső dialóg miatt nem mindég könnyű megteremteni.
süti beállítások módosítása