Oktatási-rehabilitációs program keretében 27 latin-amerikai ország vezeti be a nagysikerű tudatalapú oktatási programot, melynek része a Transzcendentális Meditáció. A TM-et a diákok a pedagógusokkal együtt, a tanítási időben – a tanrend részeként – gyakorolják.

A Terápiás Közösségek Latin-Amerikai Föderációja nevű szervezet elnöke, Gabriel Mejia Atya a legutóbbi kongresszuson felhívással fordult az összes latin-amerikai ország vezetőjéhez. A kolumbiai lelkész alapítványa, a Fundación Hogares Claret 54 szociális-oktatási központot működtet Kolumbia 8 városában. A központokban közel 10 ezer hátrányos helyzetű, a társadalom perifériájára sodródott kolumbiai gyermek él – a gyermekek mindegyike gyakorolja a Transzcendentális Meditációt. Mejia Atya felhívásában a 30 éves tapasztalatára hivatkozott.

A lelkész javaslatát lelkesen fogadták, és sok ország hivatalosan kérte a program elindítását. Mejia Atya szervezésében egy külön koordinációs szervezet hoztak létre. Jelenleg a TM-oktatók vonatokkal történő szállítását szervezik.

Gabriel-Atya-Csoport.pngGabriel Mejia Atya (a Védikus Hagyomány kép mellett, jobbra) és csapata

Gabriel-Atya.png

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr475603122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása