Dilma Rousseff, Brazília elnökasszonya megtanulta a Transzcendentális Meditációt, emellett a brazil oktatási kormányzat jóváhagyta a TM bevezetését 48 ezer brazil iskolában – adta hírül néhány napja a Maharishi Menedzsment Egyetem.

A 48 ezer állami iskolában mintegy 45 millió brazil gyermek folytatja a tanulmányait. Minden idők legnagyobb meditációs aktivitása kezdődik el a brazil kormány döntésének eredményeképp. És ez csak egy latin-amerikai ország.

Kolumbia elnöke, Juan Manuel Santos újfent megtanulta a Transzcendentális Meditációt.

Ekvádorban a haditengerészet és a légierő úgy döntött, hogy összesen 120 ezer katona fogja megtanulni a Transzcendentális Meditációt, illetve a TM-Szidhi programot.

A latin-amerikai „ébredezés” másik igen fontos momentuma a Maharishi-hatás. E blogon már említésre került a csoportos TM–TM-Szidhi-gyakorlás társadalmi hatása. Ha a latin-amerikai országokban sikeresen végigviszik a TM–TM-Szidhi állami bevezetését, és nagy számú gyakorló csoportokat állítanak fel – akár a hadsereg, akár az iskolák berkeiben –, akkor olyan fokú rendezettség, koherencia jelenik meg az emberiség kollektív tudatában, ami a tartós világbéke (és egy egészen új világ) alapja lesz.

Dilma_Rousseff_-_foto_oficial_2011-01-09.jpgDilma Rousseff, Brazília elnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr335510944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása