KatyPerry.jpgA híres énekes, pop-sztár, Katy Perry felfedte a Marie Claire magazinnak Transzcendentális Meditációval kapcsolatos érzéseit:

„A Transzcendentális Meditációval kezdem a napot. Ez hoz engem a legjobb hangulatba. Felébredek, és még 20 percig az ágyban maradok. Ez az egyetlen alkalom a nap során, amikor abszolút pihenésben van részem.”

Az énekesnő minden reggel gyakorolja a technikát, lehunyt szemmel ül az ágyon kb. 20 percig. A TM segít neki, hogy nyugodt legyen, és jó hangulatba kerüljön mielőtt megkezdi a munkáját.

Perry a Rolling Stone Magazine-nak tett interjúja alkalmával (2014. augusztus) az alábbiak szerint nyilatkozott a TM-ről: „Ez olyasmi, ami a Te egész további életedben veled lesz. Megtanulod a mantrát és soha nem hagy el, agyad legmélyebb rétegébe kerül. Azoknak az embereknek, akik kreatívak, ez olyan, mint egy „kreativitás csap”, ami soha nem ürül ki. Szóval én valójában sosem kapcsolok ki. A meditáció az egyetlen alkalom, amikor valóban relaxálok.”

Katy Perryt a Transzcendentális Meditáció megtanulására volt férje, Russell Brand ösztönözte. Miután 2011-ben megtanulta a TM-et, gyorsan hangos szószólójává vált a Transzcendentális Meditáció népszerűsítésének. Tavaly a szülinapján arra kérte rajongóit, hogy ne adjanak neki ajándékot, inkább figyelmességeiket a David Lynch Alapítványnak adományozzák.

Díjmentes TM-előadások: TM-tanfolyam.hu

Katy Perry (1984) amerikai énekes, dalszerző, üzletasszony és színésznő. Eddigi munkássága során számos díjat kapott és több pop album fűződik a nevéhez. Pályájának érdekessége, hogy kezdetben kevés kapcsolata volt a mainstream pop zenével, hiszen karrierjét gospel énekesként kezdte.

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr226659719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása