GiseleCover2.jpg

Claudia Schiffer és Naomi Campbell szerint „Ő az egyetlen, aki igazán megmaradt szupermodellnek!” Gisele Bündchen divatmodell brazil származású, híre és eddigi karrierjének jelentősége messze túlmutat a kifutón. Együtt dolgozott többek között a Vogue, a Victoria Secret cégekkel, korábban Leonardo DiCaprio párja volt, jelenleg házasságban él egy NFL játékossal, Tom Bradyvel. De láthattuk már a filmvásznon is, mint például a Taxi és az Ördög Pradat visel című filmekben.

Bündchen teljesítményének titka: Csokoládé és a meditáció

A Glamour Magazinennak adott interjújában (2014. augusztus) Giselle belső békéjének, harmóniájának és sikerének titkaiba avatta be az érdeklődőket.

„A Transzcendentális Meditációt naponta kétszer gyakorolom. Minden reggel és ebédidőben vagy este végzem, alkalmanként kb. 20 percig” – nyilatkozta a Bündchen a magazinnak. „Nem vagyok nagyon babonás. Azt hiszem, hogy a szándéknak és a gondolatoknak ereje van, ezért megpróbálok minden helyzetben a dolgok pozitív oldalára összepontosítani.”

És az ételek? Mi kerül egy szupermodell asztalára?

„Sokat változtattam a diétámon az elmúlt években” – vallotta be. „Ma inkább az egészséges és természetes élelmiszereket részesítem előnyben, amennyire csak lehetséges. Azonban az étcsokoládé még mindig a szenvedélyem!”

2004 óta ő a legjobban fizetett modell a világon, a tizenhatodik leggazdagabb nő a szórakoztatóiparban (2007-től). 2014-ben a 89. legbefolyásosabb nőként tartja számon a Forbes magazin. Giselle azt is jól tudja, hogy befolyását jó célok érdekében használja fel.

Bündchen az ENSZ Környezetvédelmi Programjának jószolgálati nagykövete és számos jótékonysági szervezet támogatója, mint pl. a Save the Children, Vöröskereszt, Orvosok Határok Nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr606802049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása