music-of-david-lynch.png2015. április 1-jén, a Los Angeles-i Ace Hotelben kerül megrendezésre egy nagyszabású koncert, melyet a neves filmrendező David Lynch alapítványának megalakulása 10. évfordulója alkalmából szerveznek. A koncerten az alábbi neves művészek fognak fellépni:

Angelo Badalamenti
Chrysta Bell
Donovan
Duran Duran
Jim James (My Morning Jacket)
Julee Cruise
Karen O (Yeah Yeah Yeah's)
Kinny Landrum
Moby
Rob Mathes
Sky Ferreira
Steven Drozd (The Flaming Lips)
Tenisz
Wayne Coyne (The Flaming Lips)
Zola Jesus

A show zenei rendezője Rob Mathes Emmy-díjas és Grammy-díjra jelölt rendező. Számos munkája közül kiemelhető Sting, Bruce Springteen, Elton John, Lou Reed, Aretha Franklin, Eric Clapton valamint a klasszikus művészek közül Yo Yo Ma, Luciano Pavarotti, Bryn Terfel, Renée Fleming oldalán végzett munkássága. Mathes volt felelős Obama elnök beiktatási ceremóniájának a lebonyolításáért is a Lincoln Memorialban.

Az Alapítvány tíz évvel ezelőtti indulása óta számos egyénnek nyújtott lehetőséget arra, hogy ösztöndíjjal sajátíthassa el a Transzcendentális Meditáció technikáját. Több mint fél millió veszélyeztetett fiatalhoz, PTSD-szindrómában szenvedő veteránhoz, hátrányos helyzetű asszonyhoz, családon belüli erőszak áldozataihoz és fogvatartottakhoz jutott el a technika az Alapítvány áldásos munkájának köszönhetően.

music-david-lynch-los-angeles-ace-hotel-theater1.jpg

Antal Béla

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr667320632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása