A csinos hollywoodi sztár Heather Graham már több, mint húsz éve gyakorolja a Transzcendentális Meditáció technikáját.

Heather, David Lynch rendezése alatt dolgozik a Twin Peaks című sorozatban, komolyabb hírnévre a kilencvenes évek elején tett szert a Fire Walk with Me című filmben nyújtott alakításáért.

Transzcendentális Meditációval kapcsolatos tapasztalatairól az NBC televízió Today című műsorában számolt be. „Kicsit ideges típus vagyok, talán túl aggódós is. De a TM megnyugtat! Segít megtalálni a békét önmagamban – így, amikor az élet kissé megőrül, akkor is emlékeztet ez a technika arra, hogy hol találom lényem igazi középpontját.”

Heather-Graham-heather-graham-225064_1600_1200.jpg

Egy másik interjúban Graham elmondta, hogy a Transzcendentális Meditáció segít kiürítenie az elméjét a gondolatoktól, úgy érzi, hogy ezáltal csatlakozik a határtalan Univerzumhoz, igazán mély örömöt, békét és nyugalmat él át. Heather a szabadság teljes spektrumaként éli meg a meditációt.

„Csak ülök egy székben és nem kell tennem semmit, nem kell rohannom sehová. Annyira jó érzés, hogy ilyenkor nem kell tenni semmit” – mondta a sztár a Transzcendentális Meditáció technikájának egyszerű, természetes folyamatára utalva.

Az 1970-es születésű Heather Graham amerikai színésznő gyakran szerepel magazinok címlapjain, sokszor foglalt már el kitüntető helyet a „legszebb sztárok” listáján. Színésznői karrierje mellett nagy gondot fordít a környezetvédelemre és a gyermekek védelméért küzdő Children International szervezet lelkes nagykövete.

Díjmentes TM-előadások Magyarországon: TM-tanfolyam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr946574703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása