2014. szeptember 15-én, Arizonában rendezték meg a Google Zeitgeist konferenciát, melyen felszólalt Bill Clinton, Jimmy Carter, valamint Eric Schmidt, a Google vezére is. Az eseményen 400 top-vezető vett részt, a David Lynch Alapítványt is meghívták, a non-profit szervezet részéről Bob Roth 13 perces előadást tartott a Transzcendentális Meditációról.

Screen-shot-2014-09-22-at-11.16.45-AM.png

Bob Roth, a David Lynch Alapítvány ügyvezető igazgatója beszédében kiemelte, hogy a DLF 35 országban közel fél millió hátrányos helyzetű embernek segített jobbá tenni az életét a Transzcendentális Meditáció segítségével. A TM-et közel 40 éve oktató szakember szerint „a tudományos kutatások demisztifikáltak egy olyan technikát [a Transzcendentális Meditációt], mely számomra sohasem volt misztikus. Leülök, becsukom a szemeim, és pár percen belül a mélyalvásnál kétszer mélyebb pihenésben részesül a testem. E mély pihenés 30%-kal csökkenti a stressz-hormon-szintet, jelentősen növeli a „boldogság-hormon”, a szerotonin szintjét”.

A bejegyzés trackback címe:

https://meditacio.blog.hu/api/trackback/id/tr416725247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása